Arctic Bath

Stijlvolle luxe midden in de Laplandse natuur

Arctic Bath

Stijvolle luxe omringd door natuur

Arctic Bath, een uniek drijvend droomresort, is gelegen in het hart van de wildernis van het prachtige Lapland in Zweden. Kom volledig tot rust in uw kamer, hut of suite op palen, geniet van spectaculaire uitzichten over de betoverende omgeving en ervaar hoe luxe, duurzaamheid en natuur in volledige harmonie samengaan. Ontdek de ongerepte natuur tijdens de vele Arctische activiteiten, laat u verwennen met gastronomische maaltijden en druk op de resetknop voor lichaam en geest tijdens een bezoek aan de befaamde spa. Voel u als herboren in deze perfecte schuilplaats onder de noordelijke hemel. Where the world can’t find you… 

Tips & Tops Artic Bath:

  • Duurzaam gebouwd uit natuurlijke materialen zoals hout, steen, leer en luxueus textiel in Scandinavisch design
  • Keuze uit diverse luxe kamertypes; drijvende kamers die verbonden zijn met het vasteland door loopbruggen en suites aan land
  • Bezoek aan de spa is inbegrepen
  • Kies voor een aanvullende gezichts- of lichaamsbehandeling of massage
  • Maak een prachtige wandeling, vis op zalm of ga op elandsafari
  • Spot beren, ga ijsvissen, paardrijden of boek een avontuur per sneeuwscooter
  • Beste kans op het zien van het magische noorderlicht in de periode van augustus tot maart
  • Perfect te combineren met een verblijf in het unieke Treehotel

 

 

Rondreizen door Zweden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Arctic Bath

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top