Blique by Nobis

Architectonisch juweel met adembenemend uitzicht

Blique by Nobis

Architectonisch juweel met adembenemend uitzicht

Het Blique by Nobis Hotel bevindt zich in de galeriewijk van het levendige Stockholm en is gevestigd in een gerenoveerd pakhuis uit de jaren 30. Het monumentale gebouw werd ontworpen door de beroemde architect Sigurd Lewerentz en werd nieuw leven ingeblazen als hotel door de bekroonde architectuurstudio Wingårdhs. Het sfeervolle toevluchtsoord werd ingericht met een combinatie van industriële en natuurlijke materialen. Designstukken aangevuld met op maat gemaakte meubels geven het hotel een unieke charme. Breng een bezoek aan de vele nabijgelegen kunstgalerijen, ontdek de bezienswaardigheden van de historische hoofdstad van Zweden en keer terug naar uw hotel voor een heerlijk diner waarna u de dag eindigt in uw prachtig ontworpen kamer. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Blique by Nobis:

  •  Keuze uit diverse kamertypes en studio's met kitchenette
  • Geniet van magisch uitzicht over de stad vanaf het dakterras bij de bar
  • Op loopafstand van lokale bezienswaardigheden zoals het Strindberg museum en het Haga-paleis
  • Ontspan na een geslaagd stadsbezoek in de heerlijke sauna
  • Huur een fiets en ga op eigen gelegenheid op verkenning door Stockholm

 

 

Rondreizen door Zweden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top