De Westkust van Zweden

Meren en eilanden

De Westkust van Zweden

Meren en eilanden

De Westkust van Zweden is het gebied van de regio’s Dalsland en Västergötland met een landschap van bossen en meren dat zo kenmerkend is voor het land. Het grootste meer van het land is het Vänern meer met ontelbaar veel eilanden waaronder de Lurö archipel waar een afwisselend landschap met zandstranden te vinden is. Het landschap verandert aan de kust, ten noorden van Göteborg tot aan de Noorse grens. Hier ligt de Bohuslän archipel met meer dan 8.000 eilanden en zorgt voor een unieke en schitterende kustlijn. Zeker een bezoek waard is het deel van het Kosterhavet National Park en de Koster eilanden. De beste manier om al dit moois te ontdekken is per kajak waarbij het mogelijk s te peddelen langs rotsachtige baaien, om eilandjes heen en kom een zeehondengemeenschap tegen.

Rondreizen door Zweden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top