Treehotel

Magisch verblijf in de boomtoppen

Treehotel

Magisch verblijf in de boomtoppen

Als in een droom verblijft u hoog in de boomtoppen van Noord-Zweden wanneer u overnacht in het iconische Treehotel. De unieke boomhutten zijn stuk voor stuk architectonische hoogstandjes en bieden een geweldig uitzicht op het u omringende natuurschoon. Ontdek de omgeving tijdens avontuurlijke Arctische activiteiten of ontspan in de heerlijke treesauna. Geniet van tongstrelende lokale gerechten in het restaurant en keer tenslotte terug naar uw juweeltje in de bomen waar u uw ogen sluit terwijl u luistert naar de stilte van de natuur. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Treehotel:

  • Verblijf in een heuse UFO, een reusachtig vogelnest of de magische mirrorcube
  • Zie vanaf uw sneeuwscooter of vanuit uw eigen boomhut hoe het noorderlicht de hemel verlicht
  • Boek een familieactiviteit waarbij u onder meer gaat vissen, bessen plukken en meer leert over de lokale natuur
  • Kajak over de Lule rivier, ga vissen, fietsen of paardrijden of maak een tocht per huskyslede
  • Leer optimaal ontspannen tijdens een yoga of meditatieles
  • Perfect te combineren met een verblijf in Artic Bath

 

Rondreizen door Zweden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top