Zuid Zweden

Veelzijdig met perfecte balans tussen natuur en cultuur

Zuid Zweden

Veelzijdig met perfecte balans tussen natuur en cultuur

In het zuiden van Zweden mogen de kenmerkende rode huizen op het platteland van Småland niet ontbreken. Tel daarbij de eeuwenoude bossen, glinsterende meren en frisgroene weiden op en het plaatje van het echte Zweden is compleet. Verassend is het dan om op een ander moment middenin het stadsleven te staan met historie, kunst, de laatste trends op het gebied van design en goede restaurants zoals in de tweede stad van Zweden Göteborg of in het kleinere Växjö dat wedijvert met de grotere culinaire steden. De zuidelijkste punt van Zweden, Skåne, heeft langgerekte stranden en uitgestrekte bossen die goed al wandelend en fietsend te verkennen zijn. Ook in Halland aan de westkust zijn zandstranden te vinden, hier met hoge zandduinen en is de plek voor kitesurfen en paddling.

Rondreizen door Zweden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Zuid Zweden

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top