Llao Llao Resort

Ruim opgezet resort midden in het Merengebied met schitterende uitzichten, uitgebreide faciliteiten en diverse activiteiten.

Llao Llao Resort

Ruim opgezet resort midden in het Merengebied met schitterende uitzichten, uitgebreide faciliteiten en diverse activiteiten.

Llao Llao Resort

Ruim opgezet resort midden in het Merengebied

Llao Llao Resort is meer dan een verblijfsadres. Hier geniet u met het hele gezin van de omgeving, het lekkere eten, de activiteiten voor jong en oud, maar vooral van de beleving. De beleving om dit deel van Argentinië te ontdekken per mountainbike, kayak of met een wandeling. Ook kunt u leren boogschieten en abseilen, uiteraard onder begeleiding van een professionele plaatselijke gids. 
Het resort bestaat uit twee delen: Ala Bustillo en Lago Moreno. Ala Bustillo is het oorspronkelijke gebouw uit 1940 en Lago Moreno is in 2007 gebouwd en hier zijn de kamers nog een gradatie luxer. In ieder deel vindt u ruim opgezette kamers met grote ramen zodat u ook hier kunt genieten van het uitzicht. U zult zich snel thuis voelen door de service van het vriendelijke en gastvrije personeel. Waar u ook bent, overal in het resort heeft u een schitterend uitzicht over het Merengebied.

TIPS EN TOPS VAN LLAO LLAO RESORT

  • In het restaurant Los Césares geniet u van huisgemaakte pasta en Argentijnse grillspecialiteiten
  • De 18-holes golfbaan is in trek bij vele golfliefhebbers
  • In de wintermaanden kunt u vanuit het resort direct naar Mt. Catedral , het grootste skigebied van Argentinië met zeer uitgebreide skifaciliteiten en skipistes
  • Het grote infintiy-zwembad van het resort met een spectaculair uitzicht op de bergen en het meer
  • Een unieke ervaring voor uw kinderen? Laat ze kennismaken met de speciale Kids Spa met behandelingen voor de allerkleinsten
  • In de Nahuelitos Kids Club worden kooklessen en diverse buitenactiviteiten voor ze georganiseerd
  • Llao Llao heeft in 2016 de Readers' Choice Award van Conde Nast ontvangen
  • Verblijft u met uw gezin? Dan zijn er speciale kamers met een tussendeur. Vraag er naar bij onze reisspecialisten

Rondreizen Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Llao Llao Resort