Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

La Paz

De stad van de vrede

La Paz ligt op een hoogte van 3660 meter met op de achtergrond de besneeuwde Illimani van 6402 meter! 
De stad heette oorspronkelijk Nuestra Señora de la Paz (Onze Lieve Vrouwe van de Vrede). Op het rustieke Plaza Murillo bevindt zich het paleis van de president en de prachtige San Francisco kerk is te vinden op het Plaza San Francisco. Het straatbeeld van La Paz wordt bepaald door de cholitas, de zo kenmerkende Boliviaanse indiaanse vrouwen met hun fraai geborduurde plooirokken (zogenaamde polleras) en kenmerkende zwarte bolhoedjes die op straat hun verkoopwaar aanbieden. La Paz heeft een interessant archeologisch museum en het Coca museum waar u kunt ontdekken hoe de cocaplant onlosmakelijk met de Indiaanse cultuur is verbonden. Ook de heksenmarkt waar cholitas lamafoetussen en andere offerandes verkopen om Pachamama, Moeder Aarde, mild te stemmen, is een bezoek waard.

Rondreizen door Bolivia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top