Parador Santa Maria la Real

Een sfeervol koloniaal hotel in Sucre
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Parador Santa Maria la Real

Koloniaal hotel in Sucre

Bezoekt u Sucre, verblijf dan in Parador Santa Maria la Real, een koloniaal hotel dichtbij het centrum. Het hotel telt 23 kamers en 3 verdiepingen met houten vloeren en antieke bedden. Alle kamers hebben uitzicht op de charmante patio. Elk kamer is anders ingericht; de gemeenschappelijke ruimten zijn fel gekleurd en hebben antieke en religieuze schilderijen. Het hotel beschikt over een jacuzzi en een dakterras met uitzicht over de stad. In de kelder bevindt zich een kunstgalerij; hier worden desgewenst ook intieme etentjes verzorgd. Een goede keuze voor romantici!

Tips & Tops Parador Santa Maria la Real:

  • Uitstekende service
  • Dit hotel is in harmonie met de witte stad Sucre
  • Geniet op de charmante patio
  • Bewonder tijdens zonsondergang op het dakterras de mooie uitzichten over de stad

 

Rondreizen door Bolivia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

FOTO'S

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top