Pousada Maravilha

Meer dolfijnen en zeeschildpadden dan mensen

Pousada Maravilha

Meer dolfijnen en zeeschildpadden dan mensen

Pousada Maravilha

Ecovriendelijk paradijs

Pousada Maravilha ligt in de schitterende Sueste baai op het enige voor toerisme opengestelde eiland van de 21 eilanden van de Fernando de Noronha archipel. Het smaakvolle ingetogen ontwerp van Architect Thiago Bernardes is volledig geïntegreerd in de natuurlijke omgeving. Het prachtige zwembad verdwijnt in het uitzicht op de oceaan. Het gehele complex is opgebouwd uit natuurlijke materialen en ademt een rustige en intieme sfeer.

Het hotel heeft slechts vijf bungalows en 3 appartementen met veel ruimte ertussen, allen met uitzicht op de oceaan. De verblijven zijn luxe uitgerust met super king size bedden, airconditioning, minibar, 37” plasma TV, blu-ray disc speler en hebben ruime balkons met bubbelbaden en hangmatten. Met meer dan 40 medewerkers biedt Pousada Maravilha zeer persoonlijke service.

De keuken onder leiding van chef-kok Álvaro II zal het u nog moeilijk maken te kiezen tussen de meest verse schelpdieren, de perfecte pasta of smaakvolle vegetarische alternatieven. Uiteraard vergezeld van de meest heerlijke wijnen van sommelier Manoel Beato.

Ecosysteem Fernando de Noronha

Pousada Maravilha gaat zeer zorgvuldig om met het ecosysteem van het eiland. Regenwater wordt opgeslagen en gebruikt, afval wordt gescheiden, hot tub water wordt gefilterd, er wordt zonne-energie gebruikt en er is een biologische tuin.

Er zijn vele excursies en activiteiten mogelijk in dit National Marine Park dat door UNESCO is aangewezen als “World Heritage Site”: wandelingen, boottochten, watersporten, snorkelen en duiken. Houdt uw ogen open voor dolfijnen en waterschildpadden!

En bent u toe aan ontspanning: in de spa van Pousada Maravilha kunt u terecht voor allerlei vernieuwende behandelingen, waaronder zelfs een ligbad voor kleurentherapie.

Tips & tops van Pousada Maravilha:

  • Prachtig gelegen in de betoverende Sueste baai
  • Maar acht (!) gastenverblijven, zeer luxe uitgerust 
  • Meer dan 40 medewerkers; u kunt rekenen op zeer persoonlijke service
  • Fantastisch restaurant
  • Ecovriendelijk
  • Een fantastische spa
  • Vele activiteiten en excursies mogelijk
  • Door Condé Nast Traveller 2009 opgenomen in de lijst van “Best places to stay in Latin America”

Rondreizen Brazilië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Pousada Maravilha