Pousada Picinguaba

Charmant hotel aan zee
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Pousada Picinguaba

Charming hotel aan zee

Pousada Picinguaba is een charmante pousada, halverwege São Paulo en Rio de Janeiro, dichtbij Paraty. Het hotel ligt op een prachtige locatie, aan een baai in het hart van natuurpark Serra do Mar, een tropisch kustwoud.

Luxury is simplicity

Luxe bij Pousada Picinguaba betekent rust, natuur, eenvoud en authenticiteit. De enige geluiden die u hier hoort komen van de wuivende palmbomen en de ruisende zee. Het hotel heeft een beperkt aantal kamers. De negen kamers, incl. honeymoon suite met eigen jacuzzi, liggen allemaal richting zee. Ze zijn eenvoudig ingericht, tegelijkertijd charmant en comfortabel. Vanuit de hangmat op het balkon heeft u een overweldigend zicht op zee en de tropische tuin. De kleinschaligheid bepaalt het exclusieve karakter. Het is mogelijk om het hele hotel te boeken voor speciale gelegenheden met familie en/of vrienden. Het hotel ligt aan een 3 km lang zandstrand. Ervaar de lokale charme, de manier van leven, de cultuur, de muziek en keuken van Brazilië op deze unieke locatie midden in de natuur.

Tips & Tops Pousada Picinguaba:

  • Pousada Picinguaba is door HIP HOTELS geselecteerd als een van de ‘80 most extraordinary hotels around the world’.
  • Mooi te combineren met Fazenda Catuçaba
  • Unieke ligging in natuurpark aan zee
  • 3 km lang zandstrand
  • Kleinschalig, intiem en gastvrij
  • Eenvoudige luxe

Rondreizen door Brazilië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Pousada Picinguaba

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top