Haciënda Bambusa

Kleinschalig hotel midden in een uitgestrekt en vruchtbaar gebied van koffie- en bananenplantages

Haciënda Bambusa

Kleinschalig hotel in het zuiden van de Zona Cafetara

Hacienda Bambusa is een kleinschalig verblijf in een uitgestrekt en vruchtbaar gebied met onder meer koffie- en bananenplantages. De vruchtbare regio heeft er voor gezorgd dat vele dieren- en plantensoorten hier te vinden zijn zoals een diversiteit aan vogelsoorten, apen en vossen.
De hacienda telt zeven ruime kamers met eigen balkon of terras waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft op de groene omgeving of het zwembad. De medewerkers nemen u graag mee voor een tocht over de plantages. Zij tonen u trots hun ‘way of life’ en laten u graag zien hoe zij ieder gewas verbouwen. Ook worden er excursies georganiseerd naar omringende plantages.

Tips & tops van Hacienda Bambusa:

  • Maak hier uitgebreid kennis met de Colombiaanse keuken, want in het restaurant staat iedere dag een andere Colombiaanse specialiteit op het menu
  • ‘Bambusa’ betekent bamboe. Zodra u het terrein betreedt weet u direct waar het hotel haar naam aan te danken heeft; de hacienda is niet alleen uit bamboe gebouwd, ook in de directe omgeving staan veel bamboebomen
  • Geniet vanuit uw hangmat op uw balkon van het uitzicht over het zwembad of de groene omgeving
  • Ga mee op excursie naar de traditionele koffieplantage Hacienda Bruselas waar u alles hoort over het verbouwen en maken van de koffie. Uiteraard mag een ‘koffieproeverij’ aan het einde niet ontbreken
  • U kunt hier meer dan 100 soorten vogels spotten. Vergeet uw verrekijker dan ook niet mee te nemen

Aanbieding: Er zijn speciale tarieven bij verblijf in de periode 17 april t/m 30 juni en van 1 september t/m 30 oktober. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Haciënda Bambusa

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top