Islas Rosarios en Isla Mucura

Schitterende lagunes, hagelwitte stranden en kristalhelder water omringd door koraalriffen
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Islas Rosarios en Isla Mucura

De Rosario-eilanden vormen een archipel in het Caraïbische gebied ongeveer 35 kilometer ten zuidwesten van Cartagena. De 27 kleine koraaleilanden worden omringd door koraalriffen die de kleur van de zee laten variëren van turkoois tot paars. Het hele gebied is uitgeroepen tot een nationaal park; het Corales del Rosario y San Bernardo. De schitterende lagunes, hagelwitte stranden en het kristal heldere water nodigen uit om een paar dagen heerlijk te ontspannen.

 

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Islas Rosarios en Isla Mucura

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top