Medellin

Gelegen in een vallei in de hoge Andes is Medellin een levendige stad met een bruisend nachtleven en veel hippe cafeetjes.

Medellin

Gelegen in een vallei in de hoge Andes is Medellin een levendige stad met een bruisend nachtleven en veel hippe cafeetjes.

Medellin

De geschiedenis van Medellin is grotendeels gevormd Pablo Escobar. Onder zijn bewind vierde geweld en criminaliteit hoogtij en stond Medellin bekend als ‘de gevaarlijkste stad ter wereld’. Tegenwoordig is het niet meer in handen van het kartel en inmiddels is Medellin veranderd in een levendige stad met vriendelijke locals, een bruisend nachtleven en veel hippe cafeetjes. Misschien wel de leukste grote stad van Colombia! Gelegen in een vallei in de hoge Andes kent de stad het hele jaar door een aangename temperatuur van 20 graden Celsius. Medellin heeft verschillende aantrekkelijke parken waarvan La Plazoleta maar liefst 23 beelden herbergt van de bekende Colombiaanse kunstenaar Botero. Een aanrader is het jaarlijkse bloemencorso festival begin augustus waarbij u prachtige praalwagens vol met bloemen te zien krijgt. Een uitstapje met de kabelbaan naar de bergachtige buitenwijken is eveneens de moeite waard terwijl u vanaf de heuvel Nutibara kunt genieten van een prachtig uitzicht over deze interessante stad.

Rondreizen Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Medellin