Patio del Mundo

Charmante villa met schitterend uitzicht in het levendige Medellin

Patio del Mundo

Oase van rust in bruisend Medellin

Medellin in Colombia is het verhaal van een ongelooflijke transformatie in de afgelopen jaren en na een dag vol ontdekkingen op de geluiden van de salsa en rumba is Patio del Mundo een oase van rust om naar terug te keren. Geen geruis van de stad maar fluitende vogels in de tuin met orchideeën, mango-, avocado- en sinaasappelbomen. Vanaf het terras ziet u de zon ondergaan en na een goede nachtrust in uw met zorg ingerichte kamer met ieder een eigen inrichting en karakter, staat de volgende ochtend uw ontbijt al klaar op hetzelfde terras. Een goede basis voor een nieuwe dag vol ontdekkingen en in Patio del Mundo verblijft u op een hotspot, in de wijk El Poblado Provenza met dichtbij musea, parken, winkels, bars en restaurants. Where the world can't find you...

Tips & Tops van Patio del Mundo:

  • Kleinschalig hotel met 7 kamers
  • Iedere kamer heeft een unieke inrichting en stijl met inspiratie vanuit de hele wereld
  • Persoonlijke service staat hier voorop
  • Uw gastvrouw adviseert u graag over interessante bezienswaardigheden, de beste restaurants en de hipste bars
  • Probeer de jacuzzi eens in het midden van de tropische tuin
  • Neem een massage of volg een yogales voor de ultieme ontspanning

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Patio del Mundo

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top