Popayan

Popayán staat in Colombia bekend als: ‘La Ciudad Blanca’ en is een van de meest geliefde steden onder de Colombianen

Popayan

Popayán staat in Colombia bekend als: ‘La Ciudad Blanca’ en is een van de meest geliefde steden onder de Colombianen. De stad dankt zijn bijnaam aan de vele witgeverfde gebouwen en huisjes. De weelderige groene heuvels van de Cauca vallei omringen deze sfeervolle stad en bieden een adembenemend uitzicht. De oude hoofdstad van zuidelijk Colombia verrast. Het centrum doet koloniaal aan door de sierlijke kerken en pleinen, terwijl de drukke straten vol met studenten bruisen van energie. Dit maakt Popayán een van de meest interessante steden tijdens een rondreis door Colombia.

 

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Popayan

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top