Sazagua Hotel

Een charmant boutique hotel in de Zona Cafetera

Sazagua Hotel

Charmant boutique hotel in Zona Cafetera

Sazagua is een charmant boutique hotel in het hart van Colombia’s koffie regio, op een paar kilometer afstand van Pereira. Het hotel staat bekend om de gastvrijheid en culinaire kunsten. Omringd door plezierige tuinen met een prachtige collectie palmen en tropische planten is dit een heerlijke plek om te vertoeven. Nadat u de mooie omgeving bezocht heeft kunt u ontspannen bij het zwembad of in de mooie spa.

Tips en tops Sazagua Hotel:

  • Mooie ligging in de Zona Cafetera
  • Spa faciliteiten
  • Zwembad in een mooie tropische tuin
  • Geniet van de culinaire kunsten

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Sazagua Hotel

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top