Villa de Leyva

Villa de Leyva een van de mooiste koloniale plaatsen en hierdoor onmisbaar in uw rondreis Colombia.

Villa de Leyva

Villa de Leyva is een koloniaal stadje ongeveer 3,5 uur rijden noordelijk van Bogota. Villa de Leyva wordt beschouwd als een van de mooiste koloniale plaatsen in Colombia. Het heeft vele bezienswaardigheden waaronder de imposante Plaza Mayor. Er zijn sfeervolle restaurantjes en winkeltjes waar handgemaakte kunstvoorwerpen verkocht worden. De meeste straten in het centrum zijn gemaakt van dezelfde soort stenen als uit koloniale tijden.

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Villa de Leyva

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top