WALVISSEN PACIFISCHE KUST

Voor de kust van Colombia ligt het ongerepte en onbekende Nuquí
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

WALVISSEN PACIFISCHE KUST

NUQUÍ

In Nuquí lopen de prachtige stranden over in ongerepte jungle met een enorme verscheidenheid aan flora en fauna. Het regenwoud biedt korte en lange wandelingen aan met o.a. een bezoek aan de Cascada del Amor waterval en de Mellizas waterval. Op het strand leggen de schildpadden in grote aantallen hun eieren en ziet u de bultrug sprongen maken in de zee. Wist u dat ze ook zingen, een uniek lied kan wel een half uur aanhouden en draagt kilometers ver. Kortom, waar wacht u nog op... 

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR WALVISSEN PACIFISCHE KUST

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top