Dantica Cloud Forest Lodge

Uniek gelegen lodge in het tropische regenwoud

Dantica Cloud Forest Lodge

Uniek gelegen lodge in het tropische regenwoud

Dantica Cloud Forest Lodge

Uniek gelegen lodge in het tropische regenwoud

Dantica Cloud Forest Lodge ligt in de San Jose provincie, op de hellingen van de Talamancan bergketen aan de Stille Oceaan. De lodge ligt midden in het tropische regenwoud, in het Los Santos Forest Reserve en de Quetzales National Park Los. Het uitzicht vanuit de lodge is adembenemend mooi. Een groene deken spreidt zich uit voor uw kamer raam, aan het eind van de dag trekken wolken over het woud en doet de lodge zijn naam eer aan. 

Jacuzzi met zicht op het nevelwoud

De Dantica Lodge beschikt over bungalows en een deluxe suite. Vanuit elk verblijf heeft u door de grote ramen een fantastisch uitzicht, niet alleen vanuit de slaapkamer maar ook van uit de jacuzzi in de badkamer. Vanaf het terras van uw bungalow is het perfect vogels spotten. De deluxe suite, bruidssuite, beschikt over een houtkachel. Tijdens het ontbijt en diner in het glazen restaurant heeft u het gevoel midden in het regenwoud te verblijven.

Tips & Tops Dantica Cloud Forest Lodge:

  • Speciale Quetzal excursies
  • Bezoek te paard de watervallen in het nevelwoud
  • Huiskamerrestaurant op loopafstand van de lodge
  • Geschikt voor kinderen
  • Magnifiek uitzicht over het woud en de wolken vanuit de jacuzzi
  • Perfecte locatie voor vogel liefhebbers

Rondreizen Costa Rica

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Dantica Cloud Forest Lodge