Hacienda Piman

Privacy en schoonheid in het hart van de Andes

Hacienda Piman

Privacy en schoonheid in het hart van de Andes

Hacienda Piman

Een Andes-retreat

Hacienda Piman is een voormalig koloniaal landgoed, gelegen in het hart van de Andes in Ecuador. Dit bijzondere landgoed dateert uit 1680 en daarmee één van de oudste haciënda’s van het land.

Omringd door een vallei vol weelderige tuinen en imposante heuvels vindt u het landhuis met zeven stijlvolle kamers. En even verderop tussen torenhoge bomen liggen vijf elegante villa’s verborgen met adembenemende vergezichten over de Andes. De kamers en villa’s van Hacienda Piman stralen historische allure uit met een moderne twist en zijn van alle gemakken voorzien. Where the world can't find you...

Tips & tops Hacienda Piman

  • Kies voor pure ontspanning van lichaam, geest en ziel in de spa.
  • Terwijl u wandelt door de bijzondere tuinen spot u kolibries, adelaars en uilen.
  • Geniet van de uitstekende Ecuadoraanse gastronomie in het restaurant met internationale invloeden.
  • Verken per fiets de nabijgelegen heuvels en valleien rondom Hacienda Piman of kies voor een trektocht naar vele nationale parken en prachtige meren.
  • Bezoek de riviervallei van El Chota en proef tonijn (het fruit, niet de vis!) of ga naar het Honka Monka Museum en leer alles over de intrigerende geschiedenis en cultuur van de Afro-Ecuadoraanse bevolking.
  • Maak de epische treinreis van Ibarra naar Salinas langs wilde landschappen, watervallen en bijzondere valleien.

Rondreizen Ecuador en Galapagos

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Hacienda Piman