San Salvador

De hoofdstad van El Salvador

San Salvador

San Salvador is de hoofdstad van El Salvador. Er wonen meer dan 2 miljoen mensen, 1/3 van de totale bevolking van het land, en is daarmee de op één na grootste stad van Midden-Amerika. In het begin van de 20ste eeuw was San Salvador een toeristische trekpleister: met zijn 30.000 inwoners en mooi bewaard gebleven architectuur was het een open en aantrekkelijk koloniaal stadje. Door de verschillende aardbevingen en de massale bevolkingsgroei is echter een belangrijk deel van deze aantrekkingskracht verloren gegaan, maar een bezoek is nog steeds meer dan de moeite waard. De kathedraal, het nationaal paleis en het nationaal theater zijn indrukwekkende monumenten.

Rondreizen door El Salvador

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top