Suchitoto en het Suchitlán meer

Pittoresk dorpje met zicht over het grootste meer van El Salvador

Suchitoto en het Suchitlán meer

Pittoresk Suchitoto bij Lake Suchitlan

Suchitoto is de plaats waar het originele San Salvador werd gesticht. Nadat de hoofdstad werd verplaatst naar een andere vallei bleef het originele stadje echter nog wel voortbestaan, en hoe! Suchitoto is door heel El Salvador bekend om zijn kerk en vooral de met kasseien ingelegde straten. Dit geeft het geheel een pittoreske sfeer. Vanuit Suchitoto heb je een prachtig uitzicht over het Suchitlan meer, het grootste meer van El Salvador. U kunt prachtige boottochten maken over het vogelrijke meer. Suchitoto heeft een groot aanbod van culturele activiteiten zoals kunstgalerijen, culturele centra en handgemaakte souvenirs.

Rondreizen door El Salvador

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Suchitoto en het Suchitlán meer

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top