Cowboys op de savannes

Uitgestrekte savannes waar de vaqueros (cowboys) nog te paard hun vee drijven
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cowboys op de savannes

(Cowboy) ranches in Guyana

Op de uitgestrekte savannen vindt u weer ander wildleven langs de oevers van de rivier, zoals de reuze-rivierotters, de tapir en vele aapsoorten. Hier zijn ook een aantal nederzettingen en extensieve veeteelt ranches. U kunt gaan paardrijden met de vaqueros (cowboys) om het vee op de savanne bij elkaar te drijven, een hele belevenis.

Rondreizen door Guyana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top