De Kaieteur waterval

Een van de hoogtepunten van Guyana

De Kaieteur waterval

Indrukwekkende watervallen en natuurgeweld

De Kaieteur waterval is waarschijnlijk letterlijk hét hoogtepunt van uw reis door Guyana: de rivier de Potato dendert met geweld in een vrije val van 226 meter. Dit natuurwonder ligt in een gebied met een speciaal micro klimaat met de grootste bromelia’s ter wereld, de kleine zeldzame gouden kikker en de zeldzame nesten van de Guyana Cock-of-the Rock. In de buurt ligt ook de Orinduik waterval, vooral bekend om zijn terrassen van halfedelsteen en ideaal om te badderen in één van de natuurlijke jacuzzi’s, een prachtplek!

Rondreizen door Guyana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR De Kaieteur waterval

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top