Georgetown

Een levendige stad met houten huizen en gezellige markten
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Georgetown

Authentieke en kleurrijke hoofdstad

De hoofdstad van Guyana, Georgetown, is een authentieke stad met een ontspannen sfeer. De unieke architectuur van de koloniale houten huizen is opvallend. De bekende Stabroek Markt (“bizarre bazaar”) verkoopt ongeveer elk denkbaar item van huishoudspul tot gouden sieraden. Bezoek ook de Botanische Tuinen en de zoo als voorbereiding op wat u kunt gaan zien in de binnenlanden. En geniet van de keuze aan verfijnde restaurants in het stadje!

Rondreizen door Guyana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Georgetown

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top