DOWNTOWN

Elegant designhotel in de hoofdstad van Mexico

Undine Pröhl

DOWNTOWN

Elegant designhotel in de hoofdstad van Mexico

Undine Pröhl

DOWNTOWN

DESIGNHOTEL IN MEXICO-STAD

Ooit een vorstelijke residentie, nu gerenoveerd tot designhotel. Het elegante DOWNTOWN hotel staat voor koloniale grandeur met een industrieel randje. Door de gestripte betonnen muren, gewelfde bakstenen plafonds, getegelde vloeren en houten details sijpelt nog de geschiedenis. Het staat ook bekend als ‘Paleis van de graven van Miravalle’ en is te vinden downtown Mexico-stad.

Unesco werelderfgoed

De ligging in het historische centrum maakt het een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan El Zócalo Plaza, de kathedraal, het Nationaal Paleis en de vele restaurants, bars en galeries. Vanaf het immense dakterras van DOWNTOWN heeft u, met een margarita in de hand, schitterend uitzicht over al dit moois.

TIPS & TOPS DOWNTOWN MEXICO:

  • Een oase van rust op een uníeke locatie, midden in bruisend Mexico-stad
  • Er zijn 17 kamers in vier luxeniveaus
  • Vanuit het zwembad, de jacuzzi en de bar op het dakterras heeft u spectaculair uitzicht op de skyline van het oude centrum
  • Begin de dag met een ontbijt in de weelderige patiotuin
  • Verken de buurt per fiets, gewoon te leen bij de receptie. Auto’s zijn te huur
  • Architectuur en interieurontwerp door Cherem Serrano Architecten

Rondreizen Mexico

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s DOWNTOWN