Selva Negra Matagalpa

Matagalpa wordt wel “de parel van het noorden” genoemd. Het is het hart van de koffieproductie en heeft een fris klimaat. In het gebied werd …

Selva Negra Matagalpa

Nevelwoud en koffieplantages

Matagalpa wordt wel “de parel van het noorden” genoemd. Het is het hart van de koffieproductie en heeft een fris klimaat. In het gebied werd in 1840 goud ontdekt en dat trok veel buitenlandse avonturiers aan. Het waren de Duitsers en iets later de Denen die de eerste koffie hier plantten.

Rondreizen door Nicaragua

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Selva Negra Matagalpa

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top