Bristol

Elegant hotel midden in de kosmopolitische Area Bancária van Panama-Stad

Bristol

Elegant hotel midden in de kosmopolitische Area Bancária van Panama-Stad

Bristol

Elegant hotel in het financiële district

The Bristol is zonder twijfel een van de meest elegante hotels van Panama-City. Midden in de kosmopolitische Area Bancária is het de ideale uitvalsbasis om de talloze verfijnde restaurants, trendy bars en bezienswaardigheden in de buurt te ontdekken, waarbij de toegewijde conciërge u graag adviseert. Áls u de deur al uitgaat, want eenmaal binnen is de kans groot dat u nergens meer naartoe wilt. Binnen baadt u in het comfort van uw smaakvol ingerichte appartement of suite, doet Salsipuedes geroemde Panamese keuken uw smaakpapillen tintelen en wordt u in de helende wellness volkomen in de watten gelegd. Laat u verrassen door Bristol's exceptionele hospitality!

Tips & tops van Bristol:

  • Totaal 105 suites en appartementen
  • Gastronomisch Panamees restaurant Salsipuedes en de 8°58' Lounge bieden een pittig, soulful menu van traditionele regionale gerechten met moderne infusies
  • De bar van het restaurant serveert niet alleen zalige cocktails maar ook gerechten van een kleine kaart
  • De spa voorziet in een wellness, lichaamsbehandelingen van wereldklasse, massages en gezichtsbehandelingen
  • De fitnessruimte is uitgerust met state-of-the-art apparatuur
  • Buitenzwembad en solarium

Rondreizen Panama

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Bristol