Casa Cartagena

Luxury Colonial style in Cuzco

Casa Cartagena

Reis terug in de tijd en droom weg in koloniale sferen

Na jaren van renovatie is er in het centrum van Cuzco een parel tevoorschijn gekomen waar u zeker niet aan voorbij mag gaan. Casa Cartagena Boutique Hotel & Spa is met veel oog voor het historische karakter gerestaureerd naar een luxueus topklasse hotel. Tijdens uw verblijf zult u ervaren waarom dit één van de beste hotels van de stad is. Uw elegant ingerichte suite straalt een warmte uit waardoor u zich gelijk thuis voelt en met het uitzicht over de patio is het makkelijk wegdromen. De tijd lijkt hier stil te staan en was niet voor niets de plek waar Pablo Neruda inspiratie opdeed voor zijn poëzie.

Tips & Tops van Casa Cartagena:

  • Alle zestien intieme suites hebben uitzicht op de sfeervolle patio
  • Reis terug in de tijd van vroeger heersende adel en verblijf in dit koloniale huis dat is gebouwd op een oud Incacomplex
  • In de master suites zijn de originele fresco’s nog bewaard gebleven
  • Uw butler staat voor uw klaar, garant voor topservice
  • Na een intensieve dag is het ontspannen tijdens een massage in de spa van het hotel, de beste van de stad
  • In het restaurant “La Bodega de la Chola” proeft u het beste van de lokale keuken
  • Maak uw eigen Pisco Sour tijdens een workshop
  • Getipt door “Conde Nast Traveller”

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Casa Cartagena

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top