Hotel B Lima

Art Boutique Hotel aan zee

Hotel B Lima

Art Boutique Hotel aan zee

Hotel B is in april 2013 geopend en is het eerste Art Boutique Hotel van Lima in de wijk Barranco. Het hotel ligt aan zee en bevindt zich in een historische mansion. Het bijzondere hotel heeft 17 suites en een zeer gerenommeerd restaurant waar chef Oscar Velarde de scepter zwaait. De authentieke historische sfeer van het pand komt mooi terug in de inrichting en het gebruik van kunst, het is rijkelijk gedecoreerd met prachtige materialen, luxe stoffen en warme kleuren.

Er zijn verschillende type kamers. Van studio's en kamers met zicht op de patio of de Calle San Martin tot Ateliers met foyer of terras. Gratis Wifi, een iPod dock, plasma TV, minibar, luxe design badkamer; alle kamers zijn van alle comfort en gemakken voorzien.

Gerenommeerd restaurant

Restaurant, bar en lounge van het hotel zijn zorgvuldig ontworpen. Het restaurant van Art Boutique Hotel B is wereldwijd bekend. Het menu is een mix van traditionele Peruaanse ingrediënten en mediterrane smaken. Het eten is eenvoudig en bijzonder smaakvol.

Tips en Tops Hotel B Lima:

  • Het hotel heeft een prachtige kunstcollectie en is omringd door kunstgalleries
  • Gelegen in een authentieke en historische wijk
  • Beleef Lima zoals het bedoeld is
  • Ligging aan zee
  • Gerenommeerd restaurant
  • In 2015 is het dakterras 'The Terrace' geopend vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over Barranco en de oceaan. De butler zorgt dat u onbezorgd van het exclusieve dakterrasmenu kunt genieten
  • Door Condé Nast Traveller 2014 opgenomen in de lijst van “Best places to stay in Latin America”

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Hotel B Lima

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top