Mancora en de noordelijke kustregio

Tropische stranden met wuivende palmbomen en prachtige boutiquehotels
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mancora en de noordelijke kustregio

Onontdekte tropische stranden

Mancora ligt aan de Pacifische Oceaan, ongeveer 1.200 kilometer ten noorden van Lima, niet ver van de grens met Ecuador. Hier zijn hier prachtige tropische stranden met wuivende palmbomen te vinden! In deze kustregio waarvan men zegt dat het er altijd zomer is, bevinden zich aantrekkelijke boutique accommodaties die uitermate geschikt zijn om een reis door Peru mee te eindigen. Aan de stranden rond Mancora die nog maar weinig worden aangedaan door reizigers is het heerlijk relaxen en voor surfers ‘the place to be’. Bovendien leveren voor de kust zwemmende Humpback walvissen van half juli tot eind oktober een onvergetelijk schouwspel op.

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Mancora en de noordelijke kustregio

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top