Hotel Fasano las Piedras

Architectonisch meesterwerk in het ruige en groene Punta del Este

Hotel Fasano las Piedras

Architectonisch meesterwerk in het ruige, groene landschap van Punta del Este

Hotel Fasano Las Piedras in La Barra nabij Punta del Este is een exclusief verblijf met adembenemende uitzichten over de indrukwekkende beschermde natuurgebied en de Maldonado rivier. Het stoere ontwerp van dit hotel steekt scherp af tegen de met groen bedekte ruige heuvels net buiten het drukke centrum van Punta del Este. Het hotel is gelegen op korte afstand van de kustplaatsjes Punta del Este en La Barra. Naast de 20 bestaande bungalows verspreid over het terrein beschikt dit hotel ook sinds kort over 10 appartementen en suites in het nieuwe gebouw Locanda Fasano.

Tips en tops:

  • Ruime smaakvol ingerichte kamers met een privé terras of balkon
  • Spa, sauna, zwembad met ligbedden en bar aanwezig
  • Golfkar voor het verplaatsen van A naar B op het hotelterrein
  • Las Piedras en Fasano restaurant met authentieke Italiaanse gerechten
  • Het hotel biedt ook een asado aan, Uruguayaanse barbecue
  • Privé strand met ligbedden

Rondreizen door Uruguay

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Hotel Fasano las Piedras

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top