Wadi Rum

Ervaar het meest spectaculaire woestijnlandschap van Jordanië

Wadi Rum

Spectaculair woestijnlandschap

Wadi Rum is veel meer dan een zandwoestijn. Het ruige landschap is met zijn rotsbogen, spelonken, enorme zandheuvels en kloven even indrukwekkend als mysterieus. ‘Valley of the Moon’ is dan ook een zeer toepasselijke bijnaam. Het kleurenpalet van de omringende canyons en enorme zandheuvels lijkt van minuut tot minuut te veranderen. Of u nu in de woestijn overnacht in een traditionele bedoeïenentent of een futuristische bubble hotel, zodra het donker wordt zult u genieten van de fenomenale sterrenhemel.

Wadi Rum is de grootste wadi in Jordanië, een droge rivierbedding en tevens beschermd natuurgebied. Er zijn verschillende manieren om de afwisseling en kracht van de woestijn te beleven. U kunt in de voetsporen van Lawrence of Arabia, de befaamde Britse avonturier die u decennia eerder is voorgegaan, diverse wandelingen maken of per 4x4- of kameel door de woestijn trekken. U passeert hierbij brede wadi's, kleurige zandsteen kloven en grillige rotspartijen. U vindt er tekenen van oorspronkelijke bewoners, de Nabateeërs, zoals rotstekeningen, inscripties en ruïnes. Ook heden ten dage leven er nog enkele bedoeïenen in Wadi Rum.

Rondreizen door Jordanië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Wadi Rum

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top