Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Pacific Rim National Park

PACIFIC RIM NATIONAL PARK RESERVE

Het meest toegankelijke deel van Pacific Rim National Park is Long Beach, een 16 kilometer lange kustlijn tussen de plaatsen Ucluelet en Tofino. De smalle kuststrook ligt ingeklemd tussen Wickaninnish Bay en regenwoud. Idyllisch zijn de zandstranden, waar steltlopers langs de vloedlijn rennen. Spectaculair zijn de plaatsen waar de golven van de Stille Oceaan stukslaan op grillige rotspartijen. Hier ziet u wellicht zeeleeuwen en zeehonden, en met een beetje geluk spot u zelfs een walvis! U kunt kiezen uit verschillende korte wandelingen, die deels ook door het regenwoud leiden.

BROKEN GROUP ISLANDS

De eilandengroep is uitsluitend over het water bereikbaar. Per kajak peddelt u door een labyrinth van doorgangen tussen de meer dan honderd kleine eilanden. Ontdek de mooiste lagunes, grotten, zandplaten en rotsbogen in een kabbelend tempo. Het zal geen moeite kosten om een mooie plek te vinden voor een lunch of kampeerovernachting.

THE WEST COAST TRAIL

De 75-kilometer lange West Coast Trail werd in 1907 aangelegd ten bate van reddingsbrigades, voor als er weer eens een schip voor de woeste kust op de klippen was gelopen. De route is pittig, maar werkelijk schitterend. Een kleine week lang loopt u afwisselend door regenwoud, over rotsen en kliffen, en langs het strand. U passeert tevens verschillende reservaten van de inheemse Indiaanse bevolking. Het is een bijzondere combinatie van landschappen: het ene moment speurt u naar otters of walvissen, nog geen half uur later loopt u midden in het domein van zwarte beren, wolven en poema’s. Na kilometers lopen is het heerlijk om een frisse douche te nemen onder een waterval.

Rondreizen door Canada

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Pacific Rim National Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top