Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Toronto en the Great Lakes

TORONTO EN THE GREAT LAKES

De moderne stad Toronto heeft werkelijk alles: cultuur en fashion, een bruisend uitgaansleven, trendy winkelcentra en chique restaurants, golfbanen en gemoedelijke buurten. Vanaf de CN-toren overziet u de hele stad, wat een fenomenaal uitzicht! Rondom kijkt u neer op wolkenkrabbers, met daartussen groenpartijen en in de verte het einde van de stad. Aan de zuidkant ligt de haven, die toegang biedt tot Lake Ontario.

DE GROTE MEREN

De grens met de Verenigde Staten loopt dwars door vier van de vijf Grote Meren, the Great Lakes. Gezamenlijk vormen zij de grootste zoetwatermassa ter wereld, zó groot dat het merengebied vanuit de ruimte zichtbaar is. Langs de oevers liggen ongeschonden natuurgebieden en resorts. Hier waant u zich aan zee, met prachtige zandstranden, de lichte golfslag van het water, pieren en baaien, parasols en strandhuisjes. Er is zelfs sprake van kleine getijdeverschillen. Pas als u een duik neemt in het heldere water valt het op dat de zilte smaak ontbreekt.

NIAGARA FALLS

Ten zuiden van Lake Ontario liggen de Niagara-watervallen. Vanuit de lucht of vanaf het water, de watervallen zijn altijd indrukwekkend. Op een boot hoort u het donderende geweld van neerstortend water, u voelt de krachtige luchtverplaatsing. Doe wel regenkleding aan, want de vlagen nevel reiken ver!

Rondreizen door Canada

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top