Whistler

Hoge bergen en diepe dalen. Whistler is een walhalla voor de wintersporter, en in de zomer een heerlijk oord voor liefhebbers van bloeiende alpenweiden met hier en daar nog sneeuw.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Whistler

WHISTLER

Het dorp Whistler ligt aan de voet van twee alpiene reuzen: Whistler mountain en Blackcomb mountain. Meer dan 1.500 meter rijzen zij boven Whistler uit, dreigend en uitnodigend tegelijk. De plaats dankt haar naam aan het fluitende geluid van marmotten, die op grotere hoogte leven. Wie kende Whistler voordat er in 2010 de Olympische Winterspelen werden gehouden? In korte tijd groeide het dorp uit tot een goed uitgeruste uitvalsbasis voor wintersport én voor talloze zomerse activiteiten. De sfeer is echter opmerkelijk gemoedelijk gebleven.

PEAK 2 PEAK

Ziet u op tegen een lange wandeling in dit gebied met flinke hoogteverschillen? Vindt u ziplinen of mountainbiken te uitdagend? Dan nog kunt u volop genieten van majestueuze uitzichten tijdens de Peak2Peak-gondelvaart. U overbrugt de 4,4 kilometer tussen de twee bergtoppen in een gondel die rondom vrij uitzicht biedt. Op duizelingwekkende hoogte glijdt u over boomtoppen en valleien, in de verte liggen besneeuwde bergtoppen haast op ooghoogte. Een spectaculaire belevenis!

Rondreizen door Canada

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top