Alaska

Ultiem ruige natuur

Alaska

Ultiem ruige natuur

Alaska

Ongerepte wildernis

Alaska is de ultieme bestemming voor liefhebbers van ruige natuur. Deze grootste staat van de Verenigde Staten kent een enorme weidsheid en is het summum voor de avontuurlijke reiziger.

Neemt u de tijd om Alaska te ontdekken, dan gaat u op in een enorme diversiteit aan ongerepte natuur. Een aaneenschakeling van uitgestrekte toendra’s, dramatische gletsjers, imposante bergen, regenwouden en spectaculaire kusten wisselen elkaar af. In deze uitgestrekte wildernis leven diverse diersoorten zoals zwarte beren, grizzly ’s, elanden en vele vogelsoorten. De wateren van Alaska zijn het ideale zomerverblijf voor bultrugwalvissen, blauwe vinvissen, beluga’s en orka’s.

Het wegennet is beperkt, maar overal in het land zijn airstrips waar kleine vliegtuigen u rechtstreeks naar het hart van een natuurgebied brengen. En overnachten doet u in comfortabele lodges en rustieke cabins.

Reist u af naar het land van de grenzeloze natuur?

Meer inspiratie over Alaska vindt u hier.

Rondreizen Verenigde Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Alaska

Inspiratie reizen voor Alaska