Zapata Ranch

Leven als een cowboy

Zapata Ranch

Leven als een cowboy

Door de uitstekende ligging tussen de bergtoppen van de Sangre de Cristo-bergketen en Great Sand Dunes National Park biedt Zapata Ranch een diversiteit aan spectaculaire panoramische uitzichten die u het gevoel geven in een andere wereld te vertoeven. Deze werkende bizon ranch nodigt u uit om het land te leren kennen en geeft u een kans om voor even een echte cowboy te zijn. Een uniek verblijf op een authentieke boerderij in de Verenigde Staten, wat wilt u nog meer? Where the world can’t find you…

Tips & Tops Zapata Ranch:

  • De ranch heeft drie hoofdgebouwen met elk vijf kamers
  • Wenst u ultieme privacy dan kiest u voor Stewart House
  • De oorspronkelijke hoeve dateert uit de 19e eeuw wat de ranch een historische sfeer geeft
  • Vertoef ’s avonds aan de open haard in de sfeervolle woonkamer of ontspan in het buitenbubbelbad
  • Rijd te paard tussen een kudde van wel tweeduizend bizons, verken te voet de wilde Sangre de Cristo-bergketen of vergezel de cowboys terwijl ze hun dagelijkse klusjes op de ranch klaren
  • Geniet van de heerlijke keuken waar enkel gebruik wordt gemaakt van lokale producten, waaronder bizonvlees
  • Ga mee op overnachtingstocht waarbij u de verre uithoeken van de ranch verkent en onder de sterrenhemel slaapt

Rondreizen door Verenigde Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Zapata Ranch

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top