Great Barrier Reef

Psychedelische onderwaterspeeltuin voor duikers

Great Barrier Reef

Psychedelische onderwaterspeeltuin voor duikers

Twintig miljoen jaar duurde de bouw van het Great Barrier Reef, het grootste levende organisme ter wereld dat zich uitstrekt voor de noordoostkust van Australië. Kalkuitscheiding van koraalpoliepen groeide uit tot wat nu het zevende wereldwonder genoemd wordt, een psychedelische onderwaterspeeltuin voor duikers waar zo’n 2.500 individuele riffen de thuishaven zijn van duizenden spons- en schaaldieren, rifvissen, haaien, manta’s, zeeschildpadden, bultruggen, vinvissen, tuimelaars en de bedreigde zeekoe.

Zweven, zeilen, duiken en snorkelen

Zwevend in een zeevliegtuig heeft u fenomenaal zicht op de 900 paradijselijke eilanden gehuld in alle schakeringen turquoise. Kijk uit naar pronkstuk Heart Reef, een natuurlijk in de vorm van een hart gegroeid koraal. Bezeil de met ankerplaatsen bezaaide Whitsunday Islands en maak urenlange picknicklandings op de verblindend witte stranden.

Ervaar de natuur op zijn best op Heron Island, een natuurlijke koraalcay vanwaar u duikend of snorkelend tussen de wegschietende visjes het koraal duidelijk kunt zien liggen. Of trek u terug op het zeer exclusieve Wilson Island, Where the world can’t find you…

Rondreizen door Australië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Great Barrier Reef

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top