United Places

Meer dan een boetiekhotel in Melbourne
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

United Places

Meer dan een boetiekhotel in Melbourne

United Places ligt in het hart van de groene wijk South Yarra, recht tegenover de Royal Botanic Gardens. Strakke lijnen, robuuste materialen en functioneel ontwerp kenmerken het modernistische appartementenhotel waar écht persoonlijke service vanzelfsprekend is. U geniet er van de Australische keuken bij Matilda en mocht u nog andere wensen dan culinaire hebben; de butler regelt het voor u. United Places is meer dan een boetiekhotel... Hier komt u ‘thuis’.

Tips en tops van United Places:

  • Twaalf ruime, fluisterstille privésuites met kitchenette en balkon.
  • Omgeven door weelderige botanische tuinen, high-end restaurants en de beste bar's.
  • Authentiek bereidde Australische gerechten in restaurant Matilda van topchef Scott Pickett.
  • Personal training, yoga, Pilates en schoonheidsbehandelingen; uw butler regelt het voor u! In uw suite, in de tegenovergelegen tuinen of in een plaatselijke studio of salon.

Rondreizen door Australië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top