Het Verre Oosten van Rusland

Het Verre Oosten van Rusland

Het Verre Oosten van Rusland

Rusland is een enorm land met negen tijdzones. Het Russische Verre Oosten is een wereld van Rusland verwijderd en uniek in cultuur, klimaat, geschiedenis en natuur. Een expeditiecruise is vanwege het ontbreken van infrastructuur de perfecte manier om het Arctische deel van het Russische Verre Oosten te verkennen. Vaar naar de Pacifische 'Ring of Fire',de vulkanische Koerilen-eilanden, rijk aan zeevogels en walvisachtigen. Reis noordwaarts langs de kust van Kamtsjatka, de vergeten kust van Siberië waar walrussen, bruine beren, beluga-walvissen, stellers zeearenden, lepelbekstrandlopers en nog veel meer wonen. In Chukotka heeft u de geweldige kans om feest te vieren met de lokale bevolking tijdens de 'Beringia Arctic Games'. IJsbeerhoofdstad van de wereld Wrangel Island staat garant voor geweldige ontmoetingen met ijsberen.

Rondreizen door Noordpool

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s Het Verre Oosten van Rusland

(c)_g.riehle._north_sea_route_1730._walrus_mom_and_pup_6-3430 - Heritage Expeditions
20160726_103045_(custom)- Heritage Expeditions

Top accommodaties in Het Verre Oosten van Rusland

Inspiratie reizen voor Het Verre Oosten van Rusland