Bedankt

Hartelijk dank voor uw interesse in Untamed Travelling. We nemen uw aanvraag met plezier in behandeling en zullen zo spoedig mogelijk reageren. Bij eventuele onduidelijkheden zal de reisspecialist voor de betreffende bestemming(en) persoonlijk contact met u opnemen.

Wist u dat Untamed Travelling ook een Facebookpagina heeft waar u het laatste nieuws en interessante weetjes op kunt vinden? Volg ons ook op Instagram.

HOE WIJ ONS ONDERSCHEIDEN?

PERSOONLIJK CONTACT

Untamed Travelling is een maatwerkspecialist voor reizen wereldwijd met meer dan 20 jaar ervaring. Onze gepassioneerde reisadviseurs willen hun liefde voor en kennis van de bestemmingen graag met u delen.

AUTHENTIEKE ERVARINGEN

Wij ontwerpen originele routes, authentieke activiteiten in bijzondere accommodaties van *** tot topklasse, speciaal afgestemd op al uw wensen: geen reisvoorstel is hetzelfde. Wij streven naar een offerte op maat binnen twee werkdagen.

DUURZAAM & VEILIG OP REIS

Wij werken enkel samen met de beste lokale agenten met een hoog serviceniveau en oog voor duurzaamheid. U boekt onder de garantie van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Flexibele reisvoorwaarden en 24/7 uur bereikbaarheid bij noodgevallen vinden wij vanzelfsprekend.