Share

Huwelijksreizen

Uw huwelijksreis

Bij de mooiste dag van uw leven hoort ook de mooiste reis van uw leven. Of u nu kiest voor een zonovergoten strandverblijf op een van de paradijselijke eilanden in de Indische Oceaan, een indrukwekkende safari in ongerept Afrika, een self drive door de onherbergzame natuurlandschappen van Alaska of een avontuurlijke cruise door tropisch regenwoud over de Amazone, Untamed zorgt ervoor dat u niets anders hoeft te doen dan zorgeloos te genieten van uw wittebroodsweken. Met liefde. 

Op de bestemming van uw keuze mag u rekenen op een unieke gastvrijheid, exclusieve accommodaties en een warm onthaal; alle ingrediënten voor een once in a lifetime-experience! Untamed Travelling stelt uw droomreis geheel op maat samen. Wilt u in het buitenland trouwen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

 

Aanbevolen Huwelijksreizen door Untamed

Huwelijksreizen over de hele wereld

Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.
Filteren per continent:
Alle
Latijns-Amerika
Azië
Noord-Amerika
Afrika
Europa
Oceanië

Kruger Park en Victoria Watervallen

Een rondreis per vliegtuig naar de twee bekendste bezienswaardigheden van Zuidelijk-Afrika; het wereldberoemde Kruger Nationaal Park en de indrukwekkende Victoria Watervallen op de grens met Zambia en Zimbabwe

Meer informatie
sluiten