Stevie Mann
Share

Huwelijksreizen

Uw huwelijksreis

Bij de mooiste dag van uw leven hoort uiteraard de mooiste reis van uw leven! Untamed verzorgt met liefde uw romantische huwelijksreis. Hand-in-hand lopen over verlaten stranden, met open mond staren naar het wildleven op de Afrikaanse savanne en genieten van bijzondere vergezichten en spectaculaire landschappen. In Patagonië wandelen tussen de pinguïns, samen de tango dansen in Buenos Aires, de zon zien ondergaan boven de pampa’s. Met zijn tweeën fietsen door de theevelden van Sri Lanka, de Taj Mahal bezoeken, tijgers volgen in de Indiase wildparken en slapen onder de sterren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op de bestemming van uw keuze mag u rekenen op een unieke gastvrijheid, exclusieve accommodaties en een warm onthaal; alle ingrediënten voor een once in a lifetime-experience! Untamed Travelling maakt uw droomreis op maat; geheel verzorgd en zorgeloos genieten van uw wittebroodsweken. Wilt u in het buitenland trouwen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

 
 

Aanbevolen Huwelijksreizen door Untamed

Huwelijksreizen over de hele wereld

Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.
Filteren per continent:
Alle
Afrika
Azië
Latijns-Amerika
Noord-Amerika

Kruger Park en Victoria Watervallen

Een rondreis per vliegtuig naar de twee bekendste bezienswaardigheden van Zuidelijk-Afrika; het wereldberoemde Kruger Nationaal Park en de indrukwekkende Victoria Watervallen op de grens met Zambia en Zimbabwe

Meer informatie
sluiten