Hoogtepunten van Kameroen

"We hebben geweldige drie weken gehad in Kameroen. Veel foto's gemaakt en filmpjes. Veel cultuur gesnoven."

- Anne Salome -

We hebben geweldige drie weken gehad in Kameroen. Veel foto's gemaakt en filmpjes.  Veel cultuur gesnoven. Kortom we moeten nog veel verwerken. Maar je bent toch blij dat je hier in Nederland woont met de voorzieningen die er allemaal zijn.

Abdoulaye was een hele fijne gids en hij reisde drie weken met ons mee. Dus ook in de trein. We hadden geen slaapcabines op de heenweg en op de terugweg maar 1 slaapcabine. De wegen waren goed en sommige erg slecht. Bij Rhumsiki bijvoorbeeld was de weg slecht en de weg tussen Kumbo en Bamenda. We zijn eerder vertrokken uit Kumbo en hebben nog in Bamenda een hotel gehad. In Kribi hebben we een aantal activiteiten gedaan want we vonden alleen aan het strand een beetje te weinig. Dus we  zijn bij het dorp Ebodje een schildpadden museum opgezocht. Voor Abdoulaye ook de eerste keer. Was heel leuk. Bij Waza park waren we niet lang. We kwamen vast te zitten met de auto en toen die eruit kwam begon het te regenen. Wel apen en giraffes gezien. Zo kan ik over deze prachtige reis nog wel even doorgaan…
 

Verslag Anne Salome

Anne Salome maakte een rondreis met privé gids langs de hoogtepunten van Kameroen.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top