"Een groot compliment aan u voor de vlekkeloze organisatie"

Anneke Schakenraad

Rondreis Ethiopië

Dhr. en mevr. Schakenraad hebben een 19-daagse rondreis gemaakt door het noorden van Ethiopië. Zij zijn onder andere geweest in Addis Abeba, Bahar Dar, Gondar, de Simien Mountains, Axum, de Gheralta Mountains, Danakil, Mekele en sloten hun reis af in Lalibela.

Geachte mevrouw Hereijgers,
Afgelopen dinsdag zijn wij teruggekeerd van onze reis naar Ethiopië. Wij hebben enorm genoten van Ethiopië: van de overweldigende natuur, de interessante historische plekken en de vriendelijke mensen.
Een groot compliment aan u voor de vlekkeloze organisatie, alles klopte. We hadden op iedere plek de beschikking over deskundige gidsen en gedurende de hele reis een geweldige chauffeur. Niet alleen was hij een uitstekende chauffeur, maar hij heeft ook zijn uiterste best gedaan om het ons naar de zin te maken. Wij hadden de pech dat mijn man onderweg ziek werd en ook toen heeft hij ons enorm geholpen door ons naar een lokaal ziekenhuis te rijden en ons ter plekke bij te staan. Niets was hem te veel.
Wij bewaren warme herinneringen aan deze mooie reis en danken u, uw organisatie en de personen in Ethiopië voor alle inspanningen. Wij zullen Untamed Travelling van harte aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Hartelijke groet,
Anneke Schakenraad