Rondreis Ethiopië

"Een groot compliment aan u voor de vlekkeloze organisatie"

- Anneke Schakenraad -

Geachte mevrouw Hereijgers,
Afgelopen dinsdag zijn wij teruggekeerd van onze reis naar Ethiopië. Wij hebben enorm genoten van Ethiopië: van de overweldigende natuur, de interessante historische plekken en de vriendelijke mensen.
Een groot compliment aan u voor de vlekkeloze organisatie, alles klopte. We hadden op iedere plek de beschikking over deskundige gidsen en gedurende de hele reis een geweldige chauffeur. Niet alleen was hij een uitstekende chauffeur, maar hij heeft ook zijn uiterste best gedaan om het ons naar de zin te maken. Wij hadden de pech dat mijn man onderweg ziek werd en ook toen heeft hij ons enorm geholpen door ons naar een lokaal ziekenhuis te rijden en ons ter plekke bij te staan. Niets was hem te veel.
Wij bewaren warme herinneringen aan deze mooie reis en danken u, uw organisatie en de personen in Ethiopië voor alle inspanningen. Wij zullen Untamed Travelling van harte aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Hartelijke groet,
Anneke Schakenraad

Dhr. en mevr. Schakenraad hebben een 19-daagse rondreis gemaakt door het noorden van Ethiopië. Zij zijn onder andere geweest in Addis Abeba, Bahar Dar, Gondar, de Simien Mountains, Axum, de Gheralta Mountains, Danakil, Mekele en sloten hun reis af in Lalibela.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top