Botswana "de laatste wildernis"

"Op de foto’s en in een beschrijving lijkt alles mooier, maar niet bij jullie, het is écht zo mooi!"

- Antoinet Oostindier -

Ook dit jaar hebben we weer een geweldige reis gemaakt via jullie even zo geweldige organisatie!

Alles was tiptop in orde, we hebben ons nergens zorgen over hoeven maken. Alle transfers, vliegtuigjes, auto’s , safari’s, het eten, de mensen… Precies zoals we verwachtten, niets was te mooi weergegeven. Daar heb ik anders vaak ‘last’ van. Op de foto’s en in een beschrijving lijkt alles mooier, maar niet bij jullie, het is écht zo mooi!

We willen speciaal onder de aandacht brengen dat Ghoha Hills Tented Camp een topper is. Ik ben inmiddels in zeer veel Afrikaanse landen geweest, dit was qua stijl, aandacht en entourage een echte uitschieter naar boven. Ik zou er meer mensen heen sturen. De gloednieuwe managers zijn ook zeer kundig en prettig.

Dank voor de hulp, en we komen zeker bij jullie terug, ook namens mijn zoon van 16, Tijmen, met wie ik deze reis heb gemaakt.

Antoinet Oostindier

Mevrouw Oostindier reisde met haar zoon in 16 dagen door de mooiste nationale parken van Botswana: Makgadigadi N.P. (verblijf in Meno a Kwena), de Okavango Delta, Kwai Concessie, Savuti en Chobe N.P. 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top