"Enkel dank en profiat!"

Bernard De Canniere

Just thanks and profiat!

Reis Ethiopië

Dhr. de Canniere reisde met vier personen naar Ethiopië. Tijdens hun 20-daagse rondreis bezichten ze onder meer Simien Mountains National Park, de rotskerken in de Gheralta Bergen en Lalibela, Omo Vallei, Jinka en Lake Awassa.

Graag danken wij jullie organisatie alsook jullie Ethiopische partner voor de zeer mooie en goed verzorgde reis van drie weken in Noord- en Zuid-Ethiopië. Kunnen jullie ook onze dank doorgeven aan jullie 'spaanse dame' - zaakvoerder van jullie lokale partner - Myriam in Ethiopië.
 
De chauffeurs waren prima: zeer voorzichtig rijdend en steeds stipt op tijd. Alle contacten met gidsen waren prima. Alle afspraken werden nagekomen. De prijs kwaliteit verhouding van hotels was ook prima. De Konso lodge is onze favoriet; de overnachting in het hotel in Turmi het minste. Maar nogmaals alles meer dan prima. 
 
De beklimmingen naar de rotskerken zijn op zichzelf mooi - doch sommigen zijn niet voor alle leeftijden. Bij één ervan moest een loodrechte rots beklommen worden van zes meter hoogte (!) - alsook daarna op grote hoogte enkele zware smalle overgangen met vaak geen enkele beveiliging. Dit was niet steeds verantwoord vonden wij, men zou hier minstens beveiligingssystemen moeten aanbrengen. Niet iedereen haalt de top - en diegene die hem halen spreken achteraf toch van een onredelijk risico. Andere mensen die we daar spraken waren het met ons eens.

Maar overall echt gemeend: enkel dank en proficiat!

Met vriendelijke groeten,

Bernard De Canniere