De stammen van Ethiopië in 15 dagen

"Geweldig om te zien hoe deze mensen leven"

- Corry van der Knaap -

We hebben ontzettend genoten van de reis, alles was erg goed geregeld, we hadden een prima chauffeur en bij bepaalde stammen een gids erbij. Het was ècht geweldig!

Mijn schoonzus is al eerder met een grote groep in Ethiopië geweest en ik was bang dat het allemaal al een beetje plat gelopen zou zijn bij de stammen. Dat viel ontzettend mee omdat Untamed Travelling toch andere plekjes bezocht dan de grote groepen. Bij één stam viel het wat tegen, verder was het geweldig om te zien hoe deze mensen leven; de natuur en alles erom heen…

Wat ons verbaasde was dat al het drinken ook inbegrepen was, uitgezonderd de alcohol. In de beschrijving stond  elke dag een fles water per persoon, maar we mochten nergens betalen. “Is allemaal geregeld”, zei de chauffeur.
We hebben een prachtig fotoboek laten maken en denken er nog heel veel aan terug.

Mevrouw van der Knaap reisde met haar man en een privégids 15 dagen door Ethiopië en maakte kennis met de cultuur en gebruiken van vele stammen. Zij verbleef o.a. in de Buska Lodge en in de Aregash Lodge.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top