"Naast de grote aantallen olifanten, buffels, zebra's etc. hadden we het privilege om elf leeuwen, vijf luipaarden, drie cheetahs en vijf wilde honden te zien."

Danielle & Oscar

In addition to the large numbers of elephants

Safari Botswana

'Botswana heeft ons zodanig gefascineerd dat wij zonder twijfel in de toekomst naar dit prachtige land zullen af reizen. Wij zullen dan eveneens zonder twijfel wederom gebruik maken van de uitstekende diensten van Untamed Travelling'.

Inmiddels zijn wij een kleine twee weken terug uit het wonderschone Botswana. Onze reis was werkelijk fantastisch. Van te voren hadden we uiteraard bepaalde wensen qua sightings, maar we hadden er niet op
gerekend zoveel te zien als we hebben gedaan. Naast de grote aantallen olifanten, buffels, zebra's (et cetera), hadden we het privilege om elf leeuwen, vijf luipaarden (één door ons tentenkamp gedurende het avondmaal), drie cheetahs (waarvan we er twee een steenbok hebben zien vangen) en vijf wilde honden (die een impala te pakken hadden), te zien. Stuk voor stuk unieke ervaringen!

De drie aansluitende nachten in Elephant Camp, Zimbabwe waren eveneens fantastisch. De heerlijke luxe was overweldigend en de wandelingen met de 'huis cheetah' genaamd Sylvester waren fenomenaal en hebben voor
eeuwig een plekje in ons geheugen én hart gekregen. De samenwerking met zijn verzorgers om elke denkbare foto te creëren was uiterst plezierig. Wij houden momenteel contact met deze mensen om een fotoboek te realiseren en de opbrengst aan Sylvester zijn onderhoud te spenderen. Al met al was het voor ons een onvergetelijke reis.

Hierbij willen wij het gehele Untamed Travelling team bedanken voor alle inspanningen voorafgaand en na (terugkomst kaart) van onze reis. Ook willen we u persoonlijk bedanken voor de verscheidene aanraders (de keuze tussen Botswana en Tanzania en the Elephant Camp) en het prettige overleg voorafgaand aan deze reis.