Rondreis Colombia

"Wij hebben echt enorm genoten. Wat een prachtig land, aardige mensen, mooie hotels en lekker eten."

- De heer N.F. Hessels -

Beste Jozef,

Wij zijn weer een paar dagen terug uit Colombia. Dank voor het regelen van een heerlijke vakantie!!

Wij hebben echt enorm genoten. Wat een prachtig land, aardige mensen, mooie hotels en lekker eten.

Linda heeft genoten van Bogota, Villa de Leyva en Barichara, ik erg van La Guajira (ik weet niet of je er ooit geweest bent, maar zo nee zeker de volgende keer doen!). Het was voor ons als gezin met vier pubers heel grappig om te zien dat wij als ouders de oudsten waren en onze kinderen de jongste tussen alle backpackers in de hangmatten). Cartagena is wat toeristisch maar erg de moeite waard en het duiken was echt genieten om met vier kinderen onder water te zijn.

Mocht je 3,5 minuut over hebben dan tref je hier een link aan naar een filmpje aan dat onze oudste zoon gemaakt heeft over onze vakantie.

Voor volgend jaar zomer denken we nu aan Honduras en El Salvador, maar tegen die tijd meld ik mij wel weer bij jou (of als jij betere ideeën voor Midden-Amerika hebt, niet zijnde Costa Rica en Nicaragua want daar zijn we al geweest).

Hartelijke groet,

Nick Hessels

De familie Hessels maakte in 2016 met zijn zessen een rondreis door Colombia van iets meer dan drie weken. Highlights waren Bogota, Villa de Levya, Barichara, Tayrona, La Guajira, Santa Marta, Cartagena en Islas del Rosario.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top